Rizmajer Brewery Csepel

Csapatépítő
Rendezvénytermek száma
0 db
Legnagyobb terem kapacitása
50
Ténta Anikó - Senior sales manager
+36 30 280 2050
[email protected]
Ajánlatot kérek
Listához adom
x

Visszahívást kérek

A hatékony kapcsolatfelvétel érdekében, kérjük, adja meg a következő információkat.Az "Üzenet" mező kitöltése nem kötelező. Köszönjük!
Kiválasztott helyszín
Rizmajer Brewery Csepel

A helyszín nem rendelkezik rendezvényteremmel.

A Rizmajer Sörfőzde egy kis családi vállalkozás. Sörfőzdei túrák és sörkóstolás 4 idegen nyelven érhető el: Magyarul, angolul, németül, franciául és magyarul.

A Rizmajer Sörfőzde egy kis családi vállalkozás, amely a sörfőzés hagyományát a minőségi kézműves sörök iránti elkötelezettséggel ötvözi. A sörfőzde varázsa nemcsak az egyedi ízekben rejlik, hanem abban is, hogy a látogatók betekintést nyerhetnek a sörkészítés folyamatába, részt vehetnek sörfőző túrákon, és megismerhetik a sörfőzés történetét és fortélyait.

A sörkóstolás egyedülálló élményt nyújt, amely eltér a megszokott irodai környezettől, így tökéletesen alkalmas céges csapatépítő programként. A résztvevők egy autentikus kézműves sörfőzdében találják magukat, ahol magával ragadja őket a hely hangulata és a sörfőzés folyamata. Az ilyen élmények maradandó benyomást hagynak, amelyre a kollégák sokáig emlékezni fognak.

x

Hotel Regisztráció