Montvai Ádám
Montvai Ádám
Céges rendezvények
+36 30 790 6373
adam.montvai@szallas.hu
Morvai Dóra
Morvai Dóra
Céges rendezvények
+36 30 284 4151
dora.morvai@szallas.hu
Kiss Péter
Kiss Péter
Céges rendezvények
+36 20 313 5903
peter.kiss@szallas.hu
Fülöp Milán
Fülöp Milán
Céges rendezvények
+36 70 333 3833
milan.fulop@szallas.hu
A KonferenciaHotelek.hu használata

Az oldal Magyarország piacvezető szállásfoglaló szolgáltatásának, a Szallas.hu csoportnak a tagja. Segítségével egyszerűen és gyorsan kereshet rendezvényhelyszínek között, akár céges tréningre, akár konferenciára vagy éppen esküvőre keres alkalmas helyet.

 • A KonferenciaHotelek.hu oldalon megjelenő partnereink vállalják, hogy a rajtunk keresztül kért ajánlatkérésekre 4 munkaórán belül reagálnak, és az azt követő 1 munkanapon belül részletes ajánlatot küldenek az Ön részére!
 • Nincs ideje? Mi megkeressük Ön helyett a megfelelő helyszínt!
  Ha szeretne több helyszíntől egyszerre, rendszerezett formában ajánlatot kérni, esetleg nincsen jól körülhatárolható elképzelése vagy éppen elég ideje az ajánlatkérésre: mi díjmentesen elvégezzük ezt ön helyett! Kollégáink szívesen segítenek a 06/70 984-5155-ös telefonszámon, vagy az info@konferenciahotelek.hu e-mail címen.
 • Hogyan keressen önállóan az KonferenciaHotelek.hu-n?
  Kereséshez használja a főoldali „Konferencia hotelek, rendezvényhelyszínek keresése” dobozt. A „Település” mezőben egyaránt megadhat bármilyen magyarországi településnevet, vagy éppen egy hotel nevét – a rendszer automatikusan kiegészíti azt a legvalószínűbb találatra.

  Konferencia hotel kereső
  Amennyiben földrajzilag tetszőleges helyen keres rendezvényhelyszínt, vagy egy városon belül szeretné szűkíteni a találatokat valamilyen ismérv alapján: pluszban megadhatja a résztvevők számát, vagy szállásigény esetén a szükséges szobaszámot. Ebben az esetben csak azok a helyszínek jelennek meg a találati oldalon, amelyek képesek befogadni minimum azt a mennyiségű rendezvény-résztvevőt, vagy éppen rendelkeznek a megadott mennyiségű szobával.

  Konferencia hotel kereső
 • Miről talál információt az oldalon?
  Az egyes rendezvényhelyszínek aloldalán minden olyan információt megtalál, ami segíthet a döntésben, szeretne-e ajánlatot kérni rendezvényéhez. A konferenciatermek, különtermek és egyéb rendezvényhelyszínek alatt megtalálhatók az elérhető technikák, illetve az esetleges catering szolgáltatások. Szálláshellyel rendelkező helyszíneknél megtalálhatók az elérhető szobák alapinformációi, illetve a szállásokra vonatkozó szolgáltatások is.
 • Hogyan kérhet ajánlatot?
  Ajánlatot egyaránt kérhet a helyszín-oldalak alján található form kitöltésével, vagy ha levelet küld az info@konferenciahotelek.hu címre. Telefonon is szívesen segítünk, hívja a 70/984-5155-as számot!
 • Mit tartalmazzon az ajánlatkérés?
  A kitölthető ajánlatkérő lapon megadhatjuk a rendezvényre vonatkozó alapinformációkat. Amennyiben valamilyen típusú rendezvénytechnikára vagy catering szolgáltatásra kifejezetten szüksége van, kérjük, tüntesse fel a „Megjegyzés” mezőben.
 • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  A keresés és ajánlatkérés a KonferenciaHotelek.hu-n teljesen ingyenes, még abban az esetben is, ha a kollégáink kérik be és rendszerezik az ajánlatokat.
 • Szeretne csak szobát foglalni, esetleg egyénileg ellátogatni egy adott hotelbe?
  Az „Ajánlatkérés” lehetősége alatt egy kattintással átirányítjuk az adott szálláshely direkt foglalási oldalára, a Szallas.hu-ra. Itt kedvére választhat szobatípust vagy kedvezményes csomagot.